A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Про надання допомоги ветеранам

У місті Славутич Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає соціально-психологічні, правові, інформаційні послуги ветеранам війни та членам їх родин.

09:30:05 01.02.2022

Право потерпілих на санаторно-курортне лікування

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області нагадує, що відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, затвердженого постановою правління Фонду від 24.05.2017 № 33 (зі змінами), потерпілі від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання мають право на лікування у санаторно-курортних закладах згідно з потребою, визначеною висновками медико-соціальної експертної комісії (далі - висновок МСЕК) та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю (за наявності) за прямими наслідками виробничої травми чи професійного захворювання.

15:18:10 27.01.2022

Право застрахованих осіб на реабілітаційне лікування

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області нагадує страхувальникам та застрахованим особам, що відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (із змінами), затвердженого постановою правління Фонду від 13 липня 2017 року № 39, застраховані особи, тобто особи, які самостійно або за яких роботодавець сплачує єдиний соціальний внесок (ЄСВ), що потребують лікування у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку ЛКК, можуть скористатися цією послугою з правом вільного вибору санаторно-курортного закладу.

14:55:04 26.01.2022

Кожний п’ятий безробітний працював керівником або менеджером

На початку 2022 року офіційно через Львівську обласну службу зайнятості роботу шукали 12,8 тисяч безробітних. На основі статистичних даних, якими володіє служба зайнятості, вдалося з’ясувати, що середній вік безробітного становив 41,5 років. В області цей показник коливався від 39 років (у Стебницькій, Трускавецькій та Червоноградській філіях) до 45-46 років (у Городоцькій та Кам’янка-Бузькій філіях). У Львові середній вік безробітного – 40 років.

16:01:07 25.01.2022

Обласна комісія ТЕБ І НС сьогодні розгляне посилення карантинних обмежень на Львівщині

У зв’язку із збільшенням хворих на коронавірус обласна комісія ТЕБ І НС сьогодні прийматиме рішення щодо посилення карантинних обмежень. Зокрема, від завтра усі заклади освіти, окрім дошкільних,  мають перейти на дистанційну форму навчання. 

13:51:37 25.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень