A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ВІД ТРАНСПОРТНОЇ КОМПАНІЇ ГРУЗАР

Команда компанії Грузар, розпочинає соціальний проект, спрямований на допомогу ветеранам війни та переселенцям. Вона пропонує безкоштовний переїзд чи перевезення речей учасникам бойових дій та внутрішньо переміщеним особам.

12:20:48 18.04.2024

У місті Львові відбудеться круглий стіл за участі представників будівельної індустрії та банківських установ

За ініціативи ПрАТ «Укрфінжитло» 19 квітня 2024 року у місті Львові відбудеться круглий стіл за участі представників будівельної індустрії та банківських установ на тему: «Можливості та перспективи державної іпотечної програми єОселя для ринку житлового будівництва в Україні та Львівській області» (попередня програма додається).

08:44:47 18.04.2024

Система безоплатної правничої допомоги випустила збірку з прикладами допомоги людям з інвалідністю

Люди з інвалідністю, які отримують пенсію або допомогу, що призначається замість пенсії, яка не перевищує двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб (у 2024 році — 6056 грн), можуть отримати безоплатно усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Це такі послуги як: - юридичні консультації - допомога зі складенням документів - представництво інтересів у суді. У 2023 році до системи БПД люди з інвалідністю зверталися понад 23 тис. разів. 6,5 тис. разів їм надавалася допомога зі зверненням до суду. Переглянути збірку: https://legalaid.gov.ua/publikatsiyi/zbirka-uspishnyh-sprav-nadannya-bezoplatnoyi-pravnychoyi-dopomogy-lyudyam-z-invalidnistyu/ Як звернутися до системи БПД https://legalaid.gov.ua/kliyentam/yak-otrymaty-bpd/ Така кількість людей при зверненні повідомила юристам про свій статус. Довідково. Система безоплатної правничої допомоги - це мережа бюро правничої допомоги та дистанційні сервіси для надання правничої допомоги телефоном та онлайн. Надання правових послуг гарантується Законом України «Про безоплатну правничу допомогу» та повністю фінансується за кошти Державного бюджету України. Система безоплатної правничої допомоги входить до сфери управління Міністерства юстиції України. ДОДАТОК

09:42:57 17.04.2024

Розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим

На виконання пріоритетних планів роботи Міжвідомчої робочої групи з питань протидії сексуальному насильству та надання допомоги постраждалим на 2024 рік, а саме – продовження інформаційної роботи з питань допомоги жертвам сексуального насильства під час війни, Службою Віце-прем'єрміністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим.

13:44:34 16.04.2024

Нові довідники податкових пільг

    Турківська ДПІ звертає увагу, що на вебпорталі ДПС України за посиланням https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/dovidniki-/54005.html   (станом на 27.03.2024) опубліковано нові довідники податкових пільг, а саме:  ▼ Довідник податкових пільг № 123/1, що є втратами доходів бюджету; 

10:22:38 15.04.2024

Оподаткування ПДФО продажу житлового будинку та земельної ділянки, на якій він розташований

Турківська ДПІ інформує, що оскільки житловий будинок та земельна ділянка під ним є окремими об’єктами права власності, а також зважаючи на положення п. 172.8 ст. 172 ПКУ, будь-який перехід права власності на об’єкти нерухомості є продажем цього майна, то з метою оподаткування дохід, отриманий від продажу житлового будинку та дохід від продажу земельної ділянки оподатковуються у порядку, визначеному ст. 172 ПКУ, незалежно від кількості оформлених договорів купівлі-продажу.

10:20:18 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень