A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Благодійник – фізична особа, який внесений до Реєстру волонтерів, повинен отримувати та зберігати документи, які підтверджують надання благодійної допомоги особам, визначеним п.п. «а» та «в» п.п. 165.1.54 п. 165.1 ст. 165 ПКУ?

Турківська ДПІ інформує, що вимоги до підтвердження даних, визначених у податковій звітності, а також документального підтвердження виконання вимог податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на контролюючі органи, встановлені ст. 44 Податкового кодексу України. 

09:39:37 19.12.2023

Компенсаційні виплати працедавцям: як працюють програми на Львівщині

Окрім добору персоналу, організації громадських робіт і професійного навчання на замовлення працедавців, підтримки підприємницьких ініціатив шляхом реалізації урядового проєкту «єРобота», Львівська обласна служба зайнятості надає суб’єктам господарювання низку компенсацій у разі забезпечення роботою за скеруванням служби зайнятості безробітних певних категорій.

09:32:29 19.12.2023

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини інформує

Статтею 101 Конституції України визначено, що парламентський контроль за додержанням конституційних прав і свобод людини і громадянина здійснює Уповноважений Верховної Ради України з прав людини (далі – Уповноважений). Згідно з пунктом 3 частини першої статті 3 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» (далі – Закон) метою парламентського контролю, який здійснює Уповноважений, є запобігання порушенням прав і свобод людини і громадянина або сприяння їх поновленню. Статтею 191 Закону передбачено, що на Уповноваженого покладаються функції національного превентивного механізму (далі – НПМ) відповідно до Факультативного протоколу до Конвенції проти катувань та інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження та покарання.

15:34:09 12.12.2023

БФ "Місто Добра" розширює свою діяльність

Благодійний фонд "Місто Добра"допомагає жінкам та дітям, які постраждали від насилля та війни, а також дітям позбавлених батьківського піклування. У Чернівцях ми маємо свій шелтер, де сьогодні проживає близько 300 людей. З 20 листопада на території Міста Добра, ми відкрили реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Першочергово реабілітацію та догляд зможуть отримати діти, яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників).

14:21:24 12.12.2023

В області на двох безробітних припадає три вакансії

У січні-листопаді цього року посередницькими послугами Львівської обласної служби зайнятості з метою пошуку місця праці скористалися 23,0 тис. безробітних, що на 42,8% менше, ніж в аналогічному періоді торік. Роботою забезпечено 14,5 тис. осіб, у т. ч. 10,0 тис. безробітних. До тимчасової зайнятості залучено 1445 жителів Львівщини, з котрих 547 виконували громадські та інші роботи тимчасового характеру, 898 – суспільно корисні.

08:57:08 12.12.2023

В яких випадках скасовується реєстрація РРО?

    Турківська ДПІ звертає увагу, що відповідно до п. 1 глави 4 розділу II Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547 «Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій» (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 05.07.2016 за № 918/29048), із змінами, реєстрація РРО діє до дати скасування реєстрації РРО, що відбувається у випадках, коли: 1) суб'єктом господарювання подано заяву про скасування реєстрації РРО за формою № 4-РРО (додаток 4);

10:35:18 05.12.2023

Що таке ПРРО?

    Турківська ДПІ повідомляє, що відповідно до абзацу 37 ст. 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями  програмний реєстратор розрахункових операцій – це програмний, програмно-апаратний або програмно-технічний комплекс у вигляді технологічного та/або програмного рішення, що використовується на будь-якому пристрої та в якому фіскальні функції реалізовані через фіскальний сервер контролюючого органу і який призначений для реєстрації розрахункових операцій при продажу товарів (наданні послуг), операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі та/або реєстрації кількості проданих товарів (наданих послуг), операцій з приймання готівки для виконання платіжних операцій.  Контролюючий орган забезпечує безоплатне програмне рішення для використання суб’єктом господарювання. 

10:34:17 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень