A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Що робити у разі хімічної небезпеки: відповіді на найпоширеніші питання

В умовах війни з рф та бомбардування російською армією режимних об’єктів та об’єктів інфраструктури може трапитися хімічна аварія. Важливо розуміти алгоритм дій у разі надзвичайної ситуації.

09:36:13 04.04.2022

Поради для населення у випадку виникнення радіаційної аварії

Радіаційна аварія - подія, внаслідок якої втрачено контроль над ядерною установкою, джерелом іонізуючого випромінювання, і яка призводить або може призвести до радіаційного впливу на людей та довкілля, що перевищує допустимі межі, встановлені нормами, правилами і стандартами з безпеки.

09:32:42 04.04.2022

Щодо надання безкоштовного житла

На виконання листа Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 26.03.2022 № 22/9.2-1482-22 доводимо до відома стосовно платформи з надання та пошуку безкоштовного житла “Допомагай” для внутрішньо переміщених осіб.

14:52:26 31.03.2022

У чому різниця між статусом особи, якій надано тимчасовий захист та статусом біженця: роз'яснення

Порівняльна таблиця для тих громадян України, які змушені шукати прихисток за кордоном. В таблиці вказані два основних статуси, які можуть бути надані біженцям у Європейському Союзі: статус особи, якій надано тимчасовий захист та статус шукача притулку (статус біженця).  

10:30:55 31.03.2022

Як внутрішньо переміщені особи можуть отримати від держави фінансову допомогу на проживання

З 28 березня органи соціального захисту населення, уповноважені особи виконавчого органу сільських, селищних, міських рад та центри надання адміністративних послуг розпочали прийом заяв від внутрішньо переміщених осіб для отримання грошової допомоги на проживання.

10:47:24 30.03.2022

Війна змусила переїхати? Розвивай свій бізнес на Львівщині!

Відновити або започаткувати підприємницьку діяльність зможуть українці, які наразі проживають у Львівській області. Наші колеги з IQholding підготували серію 3-денних тренінгів, що відбудуться у Дрогобичі, Золочеві, Львові, Стрию та Червонограді (із 14-го квітня до 7-го травня). Про що говоритимуть: «Пошук та аналіз бізнес-ідей для власної справи», «Бізнес-планування та організація власної справи», «Маркетинг та просування» До потенційних учасників є низка вимог: повинні мати досвід в підприємництві статус ВПО (навіть неофіційний). Тобто прописка має підтверджувати, що підприємець приїхав з регіону, де нині відбуваються бойові дії (Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області). Участь БЕЗОПЛАТНА для 100 осіб (по 20 в кожному місті). Слухачів запрошують реєструватися за посиланням: https://cutt.ly/3DnanCS або за QR кодом у вкладенні. Створені на тренінгах бізнес-плани змагатимуться у конкурсі мікрогрантів для відновлення (започаткування) власної справи. «Спільно з владою активно спілкуємося з львівським бізнесом для того, щоб зібрати гроші для переможців. Дуже сподіваємося, найближчі лічені тижні міжнародні організації долучаться! Ми готові сідати за стіл переговорів, і навіть розширити проект на інші регіони Заходу країни. Для цього маємо відповідний досвід, знаємо як робити проекти «на результат», - говорить організатор Андрій Якимів]. IQholding стартує навипередки, бо має досвід роботи зі східними областями. Протягом 2015-2021 років компанія успішно реалізувала більше 500 тренінгів на Сході країни. Про це розповіла проектна менеджерка Стець Надія. Наразі програма фінансується за рахунок компанії Конференц-центр «IQholding» та за підтримки Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада та Асоціація "Ради Львівщини"  

09:51:48 30.03.2022

Щодо придбання насіння кукурудзи

Департамент агропромислового розвитку повідомляє, що ТзОВ «Галицька логістична компанія» пропонує насіння кукурудзи Kischtn Seed гібрид КС 95ХР, ФАО 290 та 350 для посіву урожаю 2022 року.

13:39:33 29.03.2022

До уваги споживачів! Відновлюється робота працівників з обслуговування електролічильників

Працівники ПрАТ «Львівобленерго», які здійснюють обслуговування, контрольний огляд та технічну перевірку засобів обліку електроенергії у побутових та непобутових споживачів з 28 березня 2022 року включно почнуть працювати у звичному режимі.

09:18:57 29.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень