A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

В Україні 14 березня погоджено десять гуманітарних коридорів для евакуації людей – Ірина Верещук

В Україні 14 березня з 9:00 відкриваються 10 гуманітарних коридорів для евакуації людей із населених пунктів, постраждалих від обстрілів з боку російської армії. Про це повідомила віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

11:15:03 14.03.2022

Шановні аграрії!

Є позитивні зрушення щодо вирішення питання з паливом для посівної!

11:02:41 14.03.2022

Максим Козицький поінформував про ситуацію на Львівщині за минулу добу

Цієї ночі на Львівщині лунали сирени, та окупант не завдав жодного удару по території області. Львівщина продовжує працювати над підсиленням підрозділів територіальної оборони, координує процес переміщення гуманітарної допомоги у найбільш постраждалі області України, допомагає переміщеним особам.

11:00:34 14.03.2022

В умовах воєнного стану евакуйовані діти не можуть бути усиновлені: пояснення

Щодня до служби у справах дітей Львівської ОВА звертаються десятки людей з приводу усиновлення дітей з зони проведення бойових дій. Останнім часом ЗМІ та соціальні мережі також поширюють інформацію, що іноземці готові усиновити дитину з України і те, що українські діти потребують бути усиновленими за кордоном.

10:58:19 14.03.2022

Роз’яснення НБУ щодо переказів в Україну та за кордон: що дозволено

Зараз у мережі Інтернет поширюють некоректну інформація, що Національний банк України нібито обмежив доступ українцям до системи SWIFT. Звертаємо вашу увагу, що це фейк! НБУ не вводив окремих обмежень для переказів за допомогою цієї системи.

10:53:45 12.03.2022

Ми вже досягли стратегічного перелому і йдемо до нашої перемоги – звернення Президента Володимира Зеленського

"Вільний народе вільної країни! Ми боремося за нашу свободу вже 16-й день. Це вчетверо довше, ніж ворог планував на своє вторгнення. Вчетверо довше! Проти армії, яку вважали однією з найсильніших у світі. Яка сподівалася, що українці здадуться. Сподівалася, що хтось зустрічатиме з квітами російські прапори на українських вулицях, на наших вулицях. Але українці – горді люди, які завжди захищають своє, свою землю й не віддадуть окупанту жодного клаптика цієї землі. Жодного відсотка своєї свободи", - про це у зазначив у своєму зверненні до українців Президент Володимир Зеленський.

15:29:13 11.03.2022

Графік приміських автобусів та залізничного транспорту в області змінили: перевізники допомагають армії

У зв’язку з частковим залученням транспортних засобів задля допомоги військовим та довезення евакуйованих громадян кількість приміських та міжміських автобусів зменшили.   Окрім того, скасували обідній рейс електричок.

13:12:29 11.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень