A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

ПЕРША ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА ПРИ НАДЗВИЧАЙНІЙ СИТУАЦІЇ

Кожен з нас може опинитись у ситуації, коли комусь з рідних чи просто людині на вулиці необхідна допомога після надзвичайної ситуації. Саме від правильного алгоритму дій буде залежати стан потерпілого і чи буде він жити, адже саме перша домедична допомога дозволяє зберегти життя, поки не приїде швидка допомога.

09:35:45 27.06.2023

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ «ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПРИ ЕВАКУАЦІЇ»

Залежно від обстановки, що склалася під час надзвичайної ситуації техногенного чи природного характеру, проводиться загальна або часткова евакуація населення тимчасового або безповоротного характеру.

09:33:14 27.06.2023

Що робити під час землетрусу

Попередити чи зупинити землетрус неможливо. Однак часто влада на основі прогнозів може сповістити про ймовірну загрозу. Слід діяти швидко, але спокійно, впевнено й без паніки.

09:18:49 27.06.2023

Школа безпеки відкрита!

Відбулась довгоочікувана мить, на Самбірщині відкрито Першу в Україні Школу безпеки на базі Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, це перша школа в Україні яка дасть можливість майбутньому поколінню навчатись рятувальній справі, а також правилам пожежної, техногенної та мінної безпеки. Дана школа розрахована для дітей дошкільного та шкільного віку. Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області запрошує усіх відвідати дану школу. Безпека дітей – понад усе!

10:24:32 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень