A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

ПЗЧ 28 ДПРЧ інфомує

22 листопада о 11 год. 18 хв. на ПЗЧ 28 ДПРЧ м. Турка надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні критою шифером, яка розташована за адресою: м. Турка Самбірського району, Львівської області. Вогнем знищено літню кухню. Врятовано: два житлові будинки та дві господарські будівлі. Пожежа ліквідована 22.11.2022 року о 12 год. 22 хв. 1-м стволом «Б». Виїжджали: 1АЦ 28 ДПРЧ м. Турка 3 чоловіка о/с.

10:50:32 23.11.2022

Проведено селекторну нараду

Сьогодні, 22 листопада, перший заступник міського голови Олег Гришканич, секретар міської ради Олександр Гвоздінський, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету апарату міської ради Петро Назар взяли участь у селекторній нараді під головуванням першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Годика А.М. щодо розгортання та функціонування на адміністративних територіях пунктів незламності. Нарада відбудетьсялася в режимі відеоконференції.

11:12:38 22.11.2022

Переваги військової служби за контрактом

На військову службу за контрактом у добровільному порядку приймаються громадяни України,  іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, раніше не судимі,  пройшли професійно-психологічний відбір, придатні до військової служби за станом здоров’я, мають достатній рівень фізичної підготовки, вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту та не досягли граничного віку перебування на військовій службі.

11:24:11 14.11.2022

ЩО ТАКЕ ЧАДНИЙ ГАЗ І ЧИ МОЖНА ЙОГО ВІДЧУТИ

Основна причина утворення чадного газу – це неповне згорання природнього газу чи твердого палива. Тобто, якщо в приміщенні немає достатнього доступу свіжого повітря, погано працює вентиляція, забиті димарі чи несправне обладнання, то там може накопичуватись чадний газ. Крім того, вітряна погода може спричинити зворотну тягу в димових та вентиляційних каналах, а через це небезпечні продукти горіння не виводяться назовні і накопичуються у приміщенні.

15:15:15 24.10.2022

Проведено спільну онлайн-нараду

Проведено спільну онлайн-нараду з представниками Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, органами місцевого самоврядування, органами містобудування та архітектури при яких утворені архітектурно-містобудівні ради.

10:09:40 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень