A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Що означає сигнал «Повітряна тривога»? Пояснення від рятувальників Львівської області

Ледь не кожного дня у Львівській області сповіщують населення про повітряну тривогу та закликають жителів якомога швидше піти в укриття. Сирени можуть лунати кілька разів на добу.

09:52:29 04.03.2022

Перелік захисних споруд (підвальних приміщень) цивільного захисту на території Турківської ТГ, які призначені для укриття населення на випадок надзвичайних ситуацій

Перелік захисних споруд (підвальних приміщень) цивільного захисту на території Турківської ТГ, які призначені для укриття населення на випадок надзвичайних ситуацій

13:42:52 23.02.2022

Усе, що потрібно знати про територіальну оборону: інтерв’ю з командиром Валерієм Курком

На Львівщині активно триває формування управління бригади територіальної оборони (ТрО). Водночас відбувається набір особового складу за контрактом та набір на службу в резерві. 

15:18:41 07.02.2022

Круглий стіл з представниками релігійних конфесій

17 січня 2022 року в Самбірському районному управлінні ГУ ДСНС України у Львівській області відбувся круглий стіл із представниками релігійних конфесій Самбірського району, щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення недільних та святкових богослужінь та святкування Водохреща.

20:15:46 17.01.2022

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Турківської міської ради

Сьогодні, 26 квітня, під керівництвом міського голови Ярослава Паращича за участю членів комісії ТЕБ і НС відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Турківської міської ради. На засіданні розглядалося питання про встановлення «жовтого рівня» епідемічної безпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Турківської міської ради.

11:08:18 26.04.2021

Турківська міська рада застерігає мешканців не спалювати сухостою, та пам’ятати про шкоду, яка завдається природі внаслідок пожеж в екосистемах!

Недотримання правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем, зокрема навмисне підпалювання сухої трави у більшості випадків призводить до загоряння торфовищ, лісової підстілки, лісу та сміттєзвалищ, що може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей, особливо тим, хто має серцеві та алергічні захворювання і проблеми з дихальними шляхами.

09:55:39 22.04.2021

Засідання комісії ТЕБ і НС Турківської міської ради

Сьогодні, 19 квітня, під керівництвом міського голови Ярослава Паращича за участю першого заступника міського голови Олега Гришканича та членів комісії ТЕБ і НС відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Турківської міської ради. На засіданні розглядалося питання щодо вжиття заходів з попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та недопущення виникнення її спалахів.

17:03:15 19.04.2021

Відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ і НС Турківської міської ради

12 квітня в актовому залі міської ради під керівництвом першого заступника міського голови Олега Гришканича за участю членів комісії ТЕБ і НС відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Турківської міської ради. На засіданні розглядалося питання щодо вжиття заходів з попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та недопущення виникнення її спалахів.

10:07:27 13.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень