A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Відбулася робоча нарада

Працівниками Самбірського РУ було взято участь у робочій нараді під головуванням заступника голови Самбірської районної державної адміністрації Павла Грабського з керівниками відділу освіти , де розглядались питання щодо підготовки навчальних закладів до опалювального сезону,стану утримання і готовності захисних споруд та найпростіших укриттів, правилами поводження з вибухонебезпечними предметами та дотримання правил пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти .

16:09:52 27.09.2022

Про затвердження Положення про введення режимів радіаційного захисту та рекомендацій щодо поведінки населення Турківської міської ради (територіальної громади) у разі виникнення радіаційних аварій

Відповідно до вимог статті 35 Кодексу цивільного захисту України,     статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», постанови Кабінету Міністрів України від 24.07.2013 року № 598 «Про затвердження державного плану взаємодії центральних та місцевих органів виконавчої влади на випадок вчинення диверсії щодо ядерних установок, ядерних матеріалів, інших джерел іонізуючого випромінювання у процесі їх використання, зберігання або перевезення, а також щодо радіоактивних відходів у процесі поводження з ними», Норм радіаційної безпеки України (НРБУ-97/Д-2000), наказу Державної служби України з надзвичайних ситуацій від         12.07.2016 року № 335 «Про затвердження примірного переліку документів з питань цивільного захисту, що розробляється центральними і місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, суб’єктами господарювання», на виконання розпорядження начальника Львівської обласної військової адміністрації від 01.09.2022 року №321/0/5-22ВА «Про затвердження Положення про введення режиму радіаційного захисту та рекомендацій щодо поведінки населення Львівської області у разі виникнення радіаційних аварій» та з метою забезпечення радіаційного захисту населення Турківської міської територіальної громади,

09:52:50 16.09.2022

Пожежа в місті Турка

28 ДПРЧ міста Турки повідомляють, що по вулиці Міцкевича 18 кв.3 міста Турки, 11 вересня 2022 року, виникла пожежа. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Площа займання становила  25 м кв.

14:45:48 12.09.2022

Сезон грибів відкрито! Як уникнути отруєння!    

   Гриби є доволі специфічним продуктом, що містить значну кількість азотистих речовин, зокрема білків, а також жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР), мінеральні речовини (зокрема фосфор). Клітковина хітин, що входить до їхнього складу, майже не перетравлюється у шлунково-кишковому тракті, тому гриби вважають «важкою» їжею.      Вживати гриби не рекомендовано вагітним, жінкам, які годують грудьми, та літнім людям. Не варто годувати грибами чи стравами  дітей до 12 років.

13:24:33 12.09.2022

Добровольці - це перші помічники професійних пожежних

Добровольці – це перші помічники професійних пожежних, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади. Перш за все – це небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади. Люди,які готові кинути свої справи на час виклику, аби врятувати чиєсь життя.

13:41:18 09.09.2022

Щодо підпалу сухостою

14 серпня 2022 року в селі Явора виникла пожежа (підпал сухостою). Вогнем знищено суху траву на площі 300 м.кв. Був здійснений виїзд 28 ДПРЧ міста Турки в кількості 5–ти чоловік особового складу.

14:32:01 18.08.2022

На базі Турківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів було відкрито клас безпеки

В умовах сьогодення, коли в Україні ведеться повномасштабна війна проти вторгнення російського агресора, коли ситуація в країні є дуже стресовою для дітей: постійні сирени, вибухи, знервовані дорослі, військові зі зброєю – як ніколи підвищується роль освіти у підготовці учасників освітнього процесу до дій в надзвичайних ситуаціях, до подолання стресів та тривожності, адже безпека під час війни починається з обізнаності.?Під час практичних занять в класах, діти вивчатимуть знаки безпеки, ознайомлюватись з первинними засобами пожежогасіння, пожежною автоматикою та відпрацьовуватимуть елементи евакуації з приміщення, правила безпечного поводження на воді та правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів. В ігровій формі школярі зможуть засвоювати інформацію з питань горючості предметів та речовин і навчатимуться швидко та правильно реагувати на пожежу.?З нового навчального року заняття з безпеки життєдіяльності відбуватимуться за розкладом, проводитимуть їх, як педагоги закладу, так і рятувальники.

09:59:06 01.07.2022

У сесійній залі Самбірської районної військової адміністрації відбулась робоча нарада

24 червня 2022 року у сесійній залі Самбірської районної військової адміністрації відбулась робоча нарада з керівниками відділів освіти та відповідальними особами з питань цивільного захисту по громадах щодо обстеження об’єктів укриття для закладів освіти, додержання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки в освітніх закладах та дотримання правил поведінці на воді.

11:13:26 27.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень