A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

На Львівщині очікують пожежонебезпечний період: що заборонено робити

Упродовж 22-23 червня на території Львівської області зберігатиметься високий (4-ий клас) та надзвичайний (5-клас) рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології. Такі ж самі високі показники прогнозують аж до понеділка наступного тижня.

13:34:02 21.06.2022

Проведено додаткові інструктажі на протипожежну тематику

17 червня 2022 року інспекторським складом Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області в Турківському професійному ліцеї, м.Турка, де тимчасово перебувають внутрішньо переміщені особи з обслуговуючим персоналом проведено додаткові інструктажі на протипожежну тематику. Також було звернено увагу на безпечне поводження на водних об‘єктах та правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів.

10:55:14 20.06.2022

До уваги жителів: після знахідки вибухонебезпечного предмета негайно повідомте рятувальників

Жителі Львівщини мало не щодня знаходять вибухонебезпечні предмети часів II Світової війни. Про це повідомляють в Державній службі надзвичайних ситуацій Львівської області.

10:19:28 20.06.2022

Проведено пожежно-тактичні навчання на тему: "Гасіння лісових пожеж".

У червні з настанням літнього пожежонебезпечного періоду представниками Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з лісовою охороною та представниками влади на території Національного природного парку «Бойківщина» в селищі Бориня було проведено пожежно-тактичні навчання на тему: "Гасіння лісових пожеж".

10:40:44 16.06.2022

До уваги мешканців: синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку на Львівщині

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по півночі території Львівської області до кінця доби 14 червня та впродовж 15 – 16 червня збережеться надзвичайна (5-й клас) пожежна небезпека.

16:20:25 14.06.2022

БЕЗПЕКА НА ВОДОЙМАХ!

Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області застерігає жителів району.

10:43:12 09.06.2022

Про посилення роботи щодо запобігання виникнення пожеж у природному середовищі

З метою запобігання виникненню пожеж у природному середовищі, збереженню природного біорізноманіття, звертаємося з проханням вжити заходів щодо недопущення спалювання сухої рослинності чи її залишків, попередження ситуацій, пов’язаних з погіршенням стану безпеки дорожнього руху внаслідок задимлення територій, прилеглих до автомобільних доріг. Оскільки спалювання сухої рослинності чи її залишків найчастіше трапляються на землях сільськогосподарського призначення, в тому числі і на присадибних ділянках, виникає загроза перекидання вогню на природні ділянки, знищення диких рослин та тварин, просимо населення щодо недопущення випалювання сухої рослинності та використання територій відповідно з цільовим призначенням, без шкоди для навколишнього природного середовища.

10:54:10 24.03.2022

Дії населення при виникненні хімічної небезпеки: що потрібно знати, пам’ятати та вміти

Хімічні небезпеки обумовлені наявністю на конкретній території певних виробництв, що використовують токсичні речовини у технологічних процесах; трубопроводів, ємностей, сховищ, а також перевезенням хімічно небезпечних речовин (ХНР). У разі аварійних ситуацій можливі викиди ХНР в атмосферу в кількостях, що становлять небезпеку для людей, тварин, рослин. Своєчасні дії до моменту, під час і після виникнення аварійних ситуацій можуть суттєво знизити загрози і обсяги ураження людей ХНР. У період ведення бойових дій варто врахувати небезпеку використання супротивником хімічної зброї.

13:08:19 11.03.2022

Як діяти при оповіщенні про радіаційну аварію: роз’яснення

Радіаційна аварія - подія, внаслідок якої втрачено контроль над ядерною установкою, джерелом іонізуючого випромінювання, і яка призводить або може призвести до радіаційного впливу на людей та довкілля, що перевищує допустимі межі, встановлені нормами, правилами і стандартами з безпеки. Про основні заходи, за допомогою яких можна захистити себе і своє здоров’я у випадку радіаційної аварії розповіла керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко.

11:39:10 04.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень