A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Проведено практикум для громадян з питань заповнення та подання Податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік з метою отримання податкової знижки

   Працівниками Турківської ДПІ проводиться активна робота щодо надання консультацій та проведення роз’яснень громадянам щодо заповнення та подання Податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік з метою отримання податкової знижки заповнення та надання. Нещодавно у Центрі обслуговування платників Турківської ДПІ відбувся практикум для громадян, які бажають скористатися правом на отримання податкової знижки. Начальниця Турківської ДПІ Марія Павлович розповіла учасникам заходу які документи необхідні для подання Податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік з метою отримання податкової знижки та як розрахувати податкову знижку. Продемонструвала учасникам заходу яким чином засобами «Електронного кабінету» надати Податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, переглянути стан розрахунків з бюджетом.

10:01:44 27.02.2024

Відділ прикордонної служби Сянки запрошує сильних, сміливих, вмотивованих та впевнених людей приєднатися до 7 прикордонного Карпатського загону

Відділ прикордонної служби Сянки запрошує сильних, сміливих, вмотивованих та впевнених людей приєднатися до 7 прикордонного Карпатського загону! Служба в 7 прикордонному Карпатському загоні - чудовий старт для кожного. Це престижна робота з благородною місією захищати державу та її права, інтегрувати європейські цінності, вдосконалювати та поліпшувати життя громадян, змінювати країну та змінюватися самим!

16:01:59 22.02.2024

Як заповнити податкову декларацію з транспортного податку?

    Турківська ДПІ інформує, що для зручності та допомоги платникам при складанні податкової декларації Державна податкова служба України розробила навчальний відеоролик з питання заповнення податкової декларації з транспортного податку. У цьому відеоролику, зокрема, зазначається, що форма декларації затверджена наказом Міністерства фінансів України від 10.04.2015 року № 415 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 30.11.2022 року № 401, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 13 грудня 2022 року за № 1585 /138921) зі змінами.

10:25:30 19.02.2024

Граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

    Турківська ДПІ нагадує, що триває Деклараційна кампанія ­– 2024. Прозвітувати про доходи, отримані протягом минулого року, громадяни та фізичні особи – підприємці мають у визначені законодавством строки. Так, граничні строки подання декларації:

10:23:17 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень