Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Дані про зареєстровані РРО/ПРРО можна отримати в «Електронному кабінеті»

Турківська ДПІ звертає увагу, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України у відкритій частині «Електронного кабінету» в меню «Реєстри» у вкладці «Інформація про РРО» (https://cabinet.tax.gov.ua/registers/rro) – суб’єкт господарювання може отримати інформацію щодо всіх зареєстрованих реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО), шляхом пошуку за даними. Платникам слід знати, що для інформування суб’єктів господарювання ДПС щоденно оприлюднює на своєму вебпорталі:

10:25:08 04.11.2021

Переваги подання податкової звітності засобами електронних сервісів

Електронне звітування – це  зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами. Основні переваги подачі звітності в електронному вигляді – мінімальна затрата часу на заповнення податкових бланків, подання звітності з будь-якого місця, де є доступ до мережі Інтернет, вибір зручного часу для звітування та гарантія перевірки на наявність арифметичних помилок. Також, подача звітності в електронному вигляді позбавляє ризиків зараження на COVID-19 при відвідуванні ЦОП ДПІ. Для подання звітності в електронному вигляді платник може використовувати модернізований електронний сервіс «Електронний кабінет платника».

11:28:58 03.11.2021

Податкова амністія: чи підлягають добровільному спецдекларуванню активи, придбані після 01.01.2021 р.?

Турківська ДПІ інформує, що згідно з  п. 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ ПКУ, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року. Таким чином, одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню підлягають виключно належні фізичній особі активи, які були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року. Тобто, об’єкти рухомого або нерухомого майна, які набуті фізичною особою після 01 січня 2021 року не підлягають декларуванню.

11:28:41 03.11.2021

Податкова служба Турківщини продовжує проведення постійнодіючої «гарячої лінії» з питань одноразового (спеціального) декларування

Під час «гарячої лінії» до Турківської ДПІ звернулася громадянка із запитанням, чи зобов’язана фізична особа надавати до контролюючого органу одноразову (спеціальну) добровільну декларацію з нульовими значеннями? Начальник ДПІ Павлович Марія повідомляє, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається фізичною особою у випадку наявності у такої особи активів, які були придбані за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування.

11:27:11 03.11.2021

З 1 листопада на Львівщині встановили заборону на вилов риби у зимувальних ямах

З 1 листопада цього року у Львівській області розпочинається осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах. Вона триватиме до початку весняно-літньої заборони 2022 року.

09:10:00 03.11.2021

Міністерство цифрової трансформації України запрошує долучитись до масштабної інформаційної кампанії «Місяць цифрової грамотності»

Міністерство цифрової трансформації України запрошує долучитись до масштабної інформаційної кампанії «Місяць цифрової грамотності», який триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року. Дана ініціатива реалізується в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації Дія. Цифрова освіта. Проєкт охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти. Просимо:

15:19:46 02.11.2021

Відбулися змагання другого етапу "Шкільної ліги» Львівської області з футболу серед юнаків Турківської міської ради

28 жовтня у місті Турка на майданчику зі штучним покриттям Турківської ЗЗСО відбулися змагання другого етапу "Шкільної ліги» Львівської області з футболу серед юнаків Турківської міської ради. У змаганнях приймали участь кращі команди загальноосвітніх шкіл Турківської міської ради. Змагання розпочались з урочистого відкриття, на якому були присутні Олег Мельник - директор ФСК"Карпати", Василь Ціко - директор Турківської ДЮСШ «Юність», Петро Дудинець - голова федерації футболу та Андрій Розлуцький - вчитель фізичної культури Турківської ЗЗСО І-ІІІ ст. Після жеребкування було розпочато змагальний етап. При хороших погодних умовах та хорошому стану футбольного покриття, команди продемонстрували дуже хороший рівень спортивної майстерності та видовищний футбол.

11:13:16 29.10.2021

Відбудеться безкоштовний онлайн-курс по вивченню та удосконаленню володіння українською мовою

За фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України з 29 жовтня по 30 листопада 2021 року громадською організацією «Українська гуманітарна платформа» буде реалізовуватись проект «Челендж «Навчай українською» спрямований на підвищення ролі української мови як національної цінності та важливого атрибута національної ідентичності, подолання мовнокультурної меншовартості українців в рамках якого з 5 листопада 2021 року впродовж трьох тижнів відбудеться безкоштовний онлайн-курс по вивченню та удосконаленню володіння українською мовою.

09:50:01 29.10.2021

Щодо помилок при формуванні е-лікарняних

Електронні листки непрацездатності формуються на підставі медичного висновку про тимчасову непрацездатність для тих пацієнтів, яких було ідентифіковано як застрахованих осіб. Однак бувають випадки, коли е-лікарняний не створюється – найчастіше це пов’язано із помилками в персональних даних. Інформація щодо пацієнта вноситься у медичний висновок автоматично і співпадає з даними, зазначеними у декларації із сімейним лікарем. Якщо персональні дані пацієнта, зазначені у декларації, не співпадуть із даними у реєстрі застрахованих осіб – е-лікарняний не створиться.

10:47:16 28.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень