Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Турківські податківці у Центрі обслуговування платників роз’яснюють відвідувачам новації добровільного декларування

Провідні фахівці Турківської ДПІ у ході відвідування платниками Центру обслуговування ознайомлюють їх з презентаціями та інформаційними стендами, а також проводять численні робочі зустрічі з платниками податків з питань наповнення бюджету та популяризації податкових новацій.

10:52:48 24.11.2021

Інформацію про КВЕД платники податків можуть отримати в Електронному кабінеті

Турківська ДПІ повідомляє, що платники податків можуть отримати інформацію про код та найменування основного виду економічної діяльності (КВЕД) у приватній частині Електронного кабінету, де режим «Облікові дані платника» містить інформацію про облікові та реєстраційні дані платника, у тому числі, щодо (КВЕД) платника. Розділ «Реєстраційні дані» зазначеного режиму містить інформацію про код та найменування основного виду економічної діяльності, розділ «Види діяльності» - інформацію про всі КВЕД платника, які внесені до ЄДР (код ВЕД, найменування ВЕД, ознака віднесення до основного виду економічної діяльності).

10:51:59 24.11.2021

Про випадки та терміни коли можна подати уточнюючу одноразову добровільну декларацію

Турківська ДПІ інформує, що відповідно до п. 15 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) підлягає перевірці у спеціальному порядку. Уточнююча Декларація подається декларантом:

10:50:14 24.11.2021

Єдиний рахунок: порядок використання та відмови від використання

Турківська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що повідомлення про використання або про відмову від використання єдиного рахунка подається платником в електронній формі через електронний кабінет у порядку, встановленому статтею 42 1 Податкового Кодексу України.

10:49:23 24.11.2021

Інформацію про рух коштів на єдиному рахунку можна переглянути в режимі «Єдина картка платника» Електронного кабінету

Турківська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що інформацію про рух коштів на єдиному рахунку для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу з податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску в актуальному стані платники податків мають можливість переглянути в режимі «Єдина картка платника» пункту меню «Єдиний рахунок» Електронного кабінету.

10:48:33 24.11.2021

Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» розрахункових документів на переказ у разі сплати податків, зборів, платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з використанням єдиного рахунку

Турківська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що під час оформлення розрахункових документів платником мають бути заповненні всі 14 обов’язкових полів реквізиту «Призначення платежу», розділених між собою знаком «;», кожне з яких містить належну інформацію або знак «;» як ознаку наявності відповідного поля у разі, коли таке поле не підлягає заповненню (останнє з 14-ти полів завжди містить знак «#»).

10:47:54 24.11.2021

На офіційному вебпорталі ДПС можна переглянути інформацію з реєстру платників, які використовують єдиний рахунок

Турківська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що інформація за визначеним платником з реєстру платників, які використовують єдиний рахунок (крім реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії (за наявності) та номера паспорта фізичної особи), є доступною на офіційному вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Інформація з реєстрів (https://cabinet.tax.gov.ua/registers).

10:47:44 24.11.2021

«Рукавичка» у Турці пропонує роботу

Відкриття у м. Турка мережевого магазину ТзОВ «Львівхолод» «Рукавичка» зумовило пошук працівників, котрі б обслуговували клієнтів супермаркету.

08:19:11 24.11.2021

З 30 жовтня 2021 року Львівщина в «червоній зоні»

У період карантину уповноважені органи пробації продовжують працювати в штатному режимі та виконувати завдання покладені на них державою задля безпеки суспільства, виконання судових рішень забезпечується в установленому порядку згідно чинного законодавства.

10:04:34 23.11.2021

Як діяти, якщо наявні невідповідності ПІБ у реєстрі застрахованих осіб та е-лікарняному?

Інформація щодо пацієнта завантажується з реєстру пацієнтів у медичний висновок автоматично і співпадає з даними, зазначеними у декларації із сімейним лікарем. Тож ідентифікаційні дані застрахованої особи в е-лікарняному будуть тотожні саме даним, зазначеним у реєстрі пацієнтів. Однак, якщо ці дані не співпадуть із даними у реєстрі застрахованих осіб – е-лікарняний може не створитись, або створитись із помилкою в ПІБ. Саме тому працівникам важливо завчасно перевірити правильність внесення інформації і оперативно повідомляти лікаря і роботодавця про всі зміни.

13:48:47 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень