Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

До уваги платників податків фізичних осіб - підприємців

Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області звертає увагу, що фізичні особи – підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, та особи, які провадять незалежну професійну діяльність, які мають основне місце роботи, звільняються від сплати за себе єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за місяці звітного періоду, за які роботодавцем було сплачено страховий внесок за таких осіб у розмірі не менше мінімального страхового внеску.

11:26:07 27.04.2021

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють продаж алкоголю, тютюну та пального

  Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадує, що продавці підакцизних товарів, зобов’язані програмувати та відображати у чеках РРО/ПPPO коди УКТ ЗЕД, а також передавати до контролюючого органу копії розрахункових документів із зазначенням усіх обов'язкових реквізитів.

11:23:09 27.04.2021

Продовжуємо прибирати від сміття місто

Сьогодні працівники Турківської міської ради взяли участь у Дні довкілля. Було прибрано від сміття узбіччя річки та прилеглу територію площі Шевченка, вулиці Міцкевича.

16:14:42 26.04.2021

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та регуляторної політики

У ході підготовки до 12-го чергового пленарного засідання Турківської міської ради 8 скликання 23 квітня в кабінеті міського голови відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та регуляторної політики з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання. Взяли участь у даному заході члени комісії та запрошені на комісію - керівники КНП «Турківська ЦМЛ» та КНП «ТЦ ПМСД», КП «ЖКГ», КУ «Центр надання соціальних послуг», відділу освіти, культури і туризму, перший заступник міського голови Олег Гришканич, секретар міської ради Олександр Гвоздінський. На порядок денний засідання було винесено 51 питання.

09:44:54 26.04.2021

28 квітня – Всесвітній день охорони праці!

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує, що Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці, девіз якого – „Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ І ЗДОРОВ’Я НА РОБОТІ„.

10:40:00 23.04.2021

До уваги страхувальників та застрахованих осіб!

Фонд соціального страхування України турбується про здоров'я застрахованих осіб, адже саме за рахунок Фонду надається матеріальне забезпечення застрахованим особам, страхові виплати та соціальні послуги потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання. Робочі органи виконавчої дирекції Фонду активно займаються профілактикою нещасних випадків на виробництві, забезпеченням медичною реабілітацією застрахованих осіб та членів їх сімей.

10:39:25 23.04.2021

Щодо інформування мешканців територіальних громад

З метою професійної підготовки майбутнього кадрового потенціалу в сфері соціальної політики, захисту прав дітей та соціології для територіальних громад області на базі кафедри соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка» у партнерстві із Службою у справах дітей обласної державної адміністрації, Львівським обласним центром соціальних служб та із БФ «Галицька фундація» в період з 11 по 14 травня 2021 року в онлайн-режимі відбудеться «Літня школа молодіжних соціальних лідерів!» для учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів Львівської області.

10:38:11 22.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень