Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Щодо навчання

Національний університет «Одеська юридична академія» повідомляє, шо з 10 липня по 23 липня 2021 року проводиться прийом документів для вступу в Центр підготовки магістрів публічної служби і професійних суддів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за заочною формою навчання.

12:37:10 11.06.2021

Про вжиття заходів боротьби з борщівником Сосновського та бур’янами

Відповідно до статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статті 12 Закону України «Про охорону земель», з метою знищення та перешкоджання подальшому поширенню на території Турківської міської територіальної громади небезпечного виду багаторічної рослини – борщівника Сосновського, вжиття заходів боротьби з бур’янами,  

11:43:15 07.06.2021

Про надсилання податкового повідомлення-рішення щодо сплати транспортного податку фізособі – нерезиденту

Турківська ДПІ повідомляє, що платниками транспортного податку є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які мають зареєстровані в Україні згідно з чинним законодавством власні легкові автомобілі, що відповідно до п.п. 267.2.1 п. 267.2 ст. 267 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) є об’єктами оподаткування.

10:25:19 07.06.2021

Роботодавець зобов’язаний повідомити ДПС про прийняття працівника на роботу до її початку прийняття

Турківська ДПІ звертає увагу, що відповідно до частини 3 ст. 24 Кодексу законів про працю України роботодавець зобов’язаний повідомляти орган податкової служби про прийняття працівника на роботу. Повідомлення про прийняття працівника на роботу (Повідомлення) необхідно подати до початку роботи, але після видання наказу про прийняття на роботу.

10:22:48 07.06.2021

Фізична особа - підприємець, яка не використовує РРО, зобов’язана надати покупцеві інший розрахунковий документ

Турківська ДПІ нагадує фізичним особам – підприємцям, що ФОП – платник єдиного податку, який має право не застосовувати РРО та/або ПРРО, зобов’язаний надати в паперовій та/або електронній формі покупцю товарів (послуг) за його вимогою чек, накладну або інший розрахунковий документ, що засвідчує передання права власності на них від продавця до покупця.

10:20:28 07.06.2021

ФОП на єдиному податку: майно дружини треба брати в оренду

Турківська ДПІ інформує що, фізична особа – підприємець на єдиному податку використовує нежитлове приміщення у підприємницькій діяльності, яке придбала у власність дружина. Чи виникає дохід у такого підприємця?

09:49:04 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень