Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

До  уваги  страхувальників

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує страхувальників та застрахованих осіб, що відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я від 01.06.2021 № 1066 „Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки” з червня 2021 деякі заклади охорони здоров’я починають роботу з формування та внесення медичних висновків про тимчасову непрацездатність до Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я згідно з Порядком формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність. Обіг паперових листків непрацездатності та призначення матеріального забезпечення від Фонду на перехідний період до 01 вересня 2021 року триває. Впровадження е-лікарняних унеможливить обіг фальсифікованих листків непрацездатності. Попередить випадки зловживань у закладах охорони здоров’я при видачі листків непрацездатності, дозволить виключити суб’єктивні помилки при оформленні листків непрацездатності, забезпечить медичних працівників достовірною інформацією згідно зі структурованими довідниками з їх автоматичним оновленням.

16:53:59 16.06.2021

ЩО ТАКЕ ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО?

Домашнє насильство - дії, характерні для фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються між родичами або подружжям чи між іншими людьми, які спільно проживають, але не перебувають у родинних відносинах чи у шлюбі між собою.

15:26:37 16.06.2021

НСЗУ Національна служба здоров'я України: Як безоплатно пройти медичний огляд, щоб переконатися у відсутності хронічних захворювань?

Регулярні візити до сімейного лікаря – хороша звичка, щоб дбати про власне здоров’я. Адже лікарі можуть вчасно призначити необхідні огляди й аналізи, зокрема, комплексну перевірку. Така перевірка є безоплатною для будь-якої людини, яка підписала декларацію з сімейним лікарем, терапевтом або педіатром. Вона не потребує багато часу. Натомість надасть впевненість, що зі здоров’ям усе добре або ж виявить хворобу на ранній стадії. А це збереже здоров’я та кошти. Бо лікування, що розпочате вчасно, значно економить витрати.

12:17:54 14.06.2021

Щодо навчання

Національний університет «Одеська юридична академія» повідомляє, шо з 10 липня по 23 липня 2021 року проводиться прийом документів для вступу в Центр підготовки магістрів публічної служби і професійних суддів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за заочною формою навчання.

12:37:10 11.06.2021

Про вжиття заходів боротьби з борщівником Сосновського та бур’янами

Відповідно до статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статті 12 Закону України «Про охорону земель», з метою знищення та перешкоджання подальшому поширенню на території Турківської міської територіальної громади небезпечного виду багаторічної рослини – борщівника Сосновського, вжиття заходів боротьби з бур’янами,  

11:43:15 07.06.2021

Про надсилання податкового повідомлення-рішення щодо сплати транспортного податку фізособі – нерезиденту

Турківська ДПІ повідомляє, що платниками транспортного податку є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які мають зареєстровані в Україні згідно з чинним законодавством власні легкові автомобілі, що відповідно до п.п. 267.2.1 п. 267.2 ст. 267 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) є об’єктами оподаткування.

10:25:19 07.06.2021

Роботодавець зобов’язаний повідомити ДПС про прийняття працівника на роботу до її початку прийняття

Турківська ДПІ звертає увагу, що відповідно до частини 3 ст. 24 Кодексу законів про працю України роботодавець зобов’язаний повідомляти орган податкової служби про прийняття працівника на роботу. Повідомлення про прийняття працівника на роботу (Повідомлення) необхідно подати до початку роботи, але після видання наказу про прийняття на роботу.

10:22:48 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень