Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

По травень 2021 року (включно) ФОП – «спрощенців» першої групи звільнено від сплати єдиного податку і єдиного внеску

  Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області повідомляє, що Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», передбачені пільги для фізичних осіб – підприємців (ФОП) платників єдиного податку першої групи.

09:19:33 07.05.2021

Платник податків має можливість отримати в електронному вигляді довідку про відсутність заборгованості з платежів

  Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадує, що Електронний кабінет – це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом.

09:18:19 07.05.2021

НЕ СТАНЬ НА ХИБНИЙ ШЛЯХ ПОВТОРНО!

У житті кожної людини бувають ситуації, коли складно знайти вихід, і тоді виникає проблема вибору шляху їх розв’язання. Хтось вирішує складні життєві обставини йдучи по важкому, але законному шляху, а хтось зважується на злочин, вбачаючи в цьому можливість влаштувати своє життя швидко, не прикладаючи зусиль. Так багато громадян опиняються на лаві підсудних і їхні мрії та бажання розбиваються в сувору реальність та зустрічаються із законодавством.

14:46:15 30.04.2021

Про застосування РРО або ПРРО при наданні ломбардами фінансових послуг

  Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області повідомляє, що статтею 1 Закону України від 12 липня 2001 року № 2664-ІІІ «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» із змінами та доповненнями встановлено, що ломбарди належать до фінансових установ і здійснюють свою діяльність у сфері надання фінансових послуг, зокрема, надання коштів у позику.

11:46:02 27.04.2021

Турківська ДПІ надає консультації в телефонному режимі

З метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби Covid-19 та в зв’язку з запровадженням карантинних заходів у Турківській ДПІ налагоджено роботу з платниками податків, шляхом надання консультацій в телефонному режимі. Платникам податків постійно надаються повні та вичерпні відповіді на всі хвилюючі їх запитання.

11:44:00 27.04.2021

Змінив прописку – подай зміни

  Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформує, що більшість громадян, отримавши лист від податкової служби, звертають увагу на те, що лист прийшов на їх стару адресу реєстрації.

11:36:38 27.04.2021

Щоб пеня і штрафні санкції не нараховувались, основну суму боргу необхідно сплатити до 10 червня 2021 року

  Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадує, що скасування платнику податків штрафних санкцій та пені, які мають застосовуватися при виникненні податкового боргу, передбачено змінами, внесеними до Податкового кодексу України.

11:35:24 27.04.2021

До уваги платників податків фізичних осіб - підприємців

Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області звертає увагу, що фізичні особи – підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, та особи, які провадять незалежну професійну діяльність, які мають основне місце роботи, звільняються від сплати за себе єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за місяці звітного періоду, за які роботодавцем було сплачено страховий внесок за таких осіб у розмірі не менше мінімального страхового внеску.

11:26:07 27.04.2021

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють продаж алкоголю, тютюну та пального

  Турківська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадує, що продавці підакцизних товарів, зобов’язані програмувати та відображати у чеках РРО/ПPPO коди УКТ ЗЕД, а також передавати до контролюючого органу копії розрахункових документів із зазначенням усіх обов'язкових реквізитів.

11:23:09 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень