Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Щодо реєстрації ПРРО

Турківська ДПІ нагадує платникам про порядок використання програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО).

11:30:56 17.06.2021

Хто може звернутися, щоб отримати податкову знижку на навчання дитини

Турківська ДПІ звертає увагу, що подати декларацію з метою отримання податкової знижки мають право громадяни, які понесли витрати на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім'ї першого ступеня споріднення.

11:26:25 17.06.2021

Інша особа не має права сплатити грошове зобов’язання по єдиному внеску за інших осіб

Турківська ДПІ повідомляє, що порядок нарахування, обчислення і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) визначається Законом України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464), в частині адміністрування – Податковим кодексом України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями, та прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.

11:25:22 17.06.2021

Турківська ДПІ - на зв’язку з платниками

Нещодавно у Турківській ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему: «Подання звітності в електронному вигляді» за участі начальника ДПІ Марії Павлович. Пропонуємо до уваги відповіді на найбільш актуальні питання, з якими платники звертались на «Гарячу лінію». Питання: Які переваги подання звітності через «Електронний кабінет платника податків»?

11:23:51 17.06.2021

Порядок отримання довідки про відсутність податкових зобов’язань для виїзду за кордон на постійне місце проживання

Турківська ДПІ нагадує, що платники податку – резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати до податкової служби декларацію про майновий стан і доходи не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.

11:23:08 17.06.2021

До  уваги  страхувальників

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує страхувальників та застрахованих осіб, що відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я від 01.06.2021 № 1066 „Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки” з червня 2021 деякі заклади охорони здоров’я починають роботу з формування та внесення медичних висновків про тимчасову непрацездатність до Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я згідно з Порядком формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність. Обіг паперових листків непрацездатності та призначення матеріального забезпечення від Фонду на перехідний період до 01 вересня 2021 року триває. Впровадження е-лікарняних унеможливить обіг фальсифікованих листків непрацездатності. Попередить випадки зловживань у закладах охорони здоров’я при видачі листків непрацездатності, дозволить виключити суб’єктивні помилки при оформленні листків непрацездатності, забезпечить медичних працівників достовірною інформацією згідно зі структурованими довідниками з їх автоматичним оновленням.

16:53:59 16.06.2021

ЩО ТАКЕ ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО?

Домашнє насильство - дії, характерні для фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються між родичами або подружжям чи між іншими людьми, які спільно проживають, але не перебувають у родинних відносинах чи у шлюбі між собою.

15:26:37 16.06.2021

НСЗУ Національна служба здоров'я України: Як безоплатно пройти медичний огляд, щоб переконатися у відсутності хронічних захворювань?

Регулярні візити до сімейного лікаря – хороша звичка, щоб дбати про власне здоров’я. Адже лікарі можуть вчасно призначити необхідні огляди й аналізи, зокрема, комплексну перевірку. Така перевірка є безоплатною для будь-якої людини, яка підписала декларацію з сімейним лікарем, терапевтом або педіатром. Вона не потребує багато часу. Натомість надасть впевненість, що зі здоров’ям усе добре або ж виявить хворобу на ранній стадії. А це збереже здоров’я та кошти. Бо лікування, що розпочате вчасно, значно економить витрати.

12:17:54 14.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень