A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

У яких випадках відбувається повернення надміру та/або помилково сплачених сум єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

    Турківська ДПІ інформує, що відповідно до п. 5 Порядку зарахування у рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.07.2021 № 417 (далі – Порядок № 417), повернення надміру та/або помилково сплачених сум єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) здійснюється у випадках: 1. Надмірної або помилкової сплати сум єдиного внеску та/або застосованих фінансових санкцій на належний рахунок 3556.

10:47:54 16.03.2023

Право платника єдиного податку першої або другої групи не сплачувати ЄП

    Турківська ДПІ інформує, що з 1 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України платники єдиного податку першої та другої груп мають право не сплачувати єдиний податок.  Надане ПКУ платникам єдиного податку першої та другої груп право не сплачувати єдиний податок у період з 1 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України за власним бажанням може бути використане платниками єдиного податку за весь період або використане частково (за окремі місяці). 

10:45:17 16.03.2023

Граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи

    Турківська ДПІ інформує, що протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) – для фізичних осіб – підприємців та фізичних осіб, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування);  До 1 серпня року, що настає за звітним – для громадян та осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність. 

10:43:31 16.03.2023

Відбулася “гаряча лінія" у Турківській ДПІ

   У Турківській державній податковій інспекції відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань податкового законодавства. На запитання абонентів відповідала начальник ДПІ Марія Павлович. Багато запитань надходило стосовно нюансів цьогорічної Деклараційної кампанії.

10:41:10 16.03.2023

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ЩОДО ПРОФІЛАКТИКИ БОТУЛІЗМУ

Ботулізм – гостра токсикоінфекція, викликана паличкою Clostridium botolinum і її токсином, що міститься в неправильно приготовлених і збережених консервах. Присутність ботулотоксину в харчових продуктах не змінює їх органолептичних властивостей.

10:14:13 14.03.2023

Гроші на бізнес: хто і скільки може отримати через службу зайнятості?

Мікропідприємства та малі підприємства – це фундамент економіки країни, нові робочі місця та надходження до місцевих бюджетів. Тому служба зайнятості всіляко заохочує клієнтів до відкриття власної справи.

10:00:43 09.03.2023

Які умови реєстрації РРО/ПРРО для ФОП, який надає послуги з використанням Інтернет із власної квартири?

    Турківська ДПІ інформує, що у разі, якщо місце проживання фізичної особи – підприємця (ФОП) є місцем, де провадиться підприємницька діяльність, або воно пов’язане із здійсненням підприємницької діяльності, то ФОП відповідно до вимог пункту 63.3 статті 63 Податкового кодексу України має подати до контролюючого органу повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням  (форма № 20-ОПП), повідомивши про місце проживання як про об’єкт оподаткування, після чого на такий об’єкт може бути зареєстровано реєстратор розрахункових операцій (РРО) та/або ПРРО. 

10:11:36 08.03.2023

Проведення звірки даних з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

    Турківська ДПІ повідомляє, що платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за своєю податковою адресою для проведення звірки даних щодо:  об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності платника податку; 

10:08:00 08.03.2023

До уваги платників податків! Продовжує роботу Комунікаційна податкова платформа!

    Турківська ДПІ інформує, що продовжує працювати новий формат спілкування - Комунікаційна платформа! За допомогою цієї платформи комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю проходять оперативно та якісно.

10:04:32 08.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень