A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

До Вашої уваги – важлива інформація щодо постачання імпортованої електроенергії

Окремі постачальники вводять в оману український бізнес, пропонуючи безперебійне постачання імпортованої електроенергії будь-яким категоріям юридичних споживачів. Ця інформація не відповідає дійсності.

10:26:28 09.02.2023

Щодо проведення опитування

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України в рамках реалізації проєкту зі створення Школи сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок, проводить опитування для виявлення ветеранів, зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств та проходження ними відповідного навчального курсу.

10:56:19 08.02.2023

ПОРАДИ ЯК ЗБЕРЕГТИ  ПРОДУКТИ В ХОЛОДИЛЬНОМУ ОБЛАДНАННІ ПРИ АВАРІЙНИХ ВІДКЛЮЧЕННЯХ СВІТЛА ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Через часті обстріли російськими окупантами об'єктів енергетичної інфраструктури, перебої зі світлом на невизначений час можуть призвести до псування продуктів у холодильнику. Тому важливо розуміти, що робити з продуктами з холодильника, якщо раптово зникне світло.  Варто заздалегідь підготуватись до відключення електроенергії. Для цього дотримуйтеся наступних порад, які допоможуть зберегти вашу їжу безпечною до вживання.

13:39:39 07.02.2023

Пропонуємо пройти опитування

Шановні краяни, з 24 лютого 2022 року обласна військова адміністрація докладає максимум зусиль, щоб наблизити перемогу України. До основних напрямів діяльності додалися нові виклики, які потребували оперативного реагування та координації. Щоб визначити ефективність пророблених завдань та в подальшому напрацювати механізм їх покращення, просимо пройти опитування за посиланням: https://forms.gle/uKUaFepHrcRSFjba8, яке буде активне впродовж місяця, до 2 березня включно. Пропонуємо оцінити діяльність обласної військової адміністрації від лютого 2022 року. Це стосується роботи у військовій, соціальній, культурній сферах, а також цивільного захисту, економіки та бізнесу. Разом з тим респонденти зможуть оцінити рівень довіри до обласної військової адміністрації та вказати напрями, які на думку людини, повинні бути ключовими у її діяльності.

10:13:31 07.02.2023

Команда ГО «Вектор прав людини» у 2022 році запустила «Лінія психологічної та правової допомоги від ГО «Вектор прав людини» як реакцію на наслідки повномасштабного вторгнення РФ на територію України

Вже минув майже рік з моменту повномасштабного вторгнення РФ і люди в Україні та поза її межами зробили стільки неймовірного для допомоги одне одному, що, по-перше, це точно додає віри і сил для Перемоги України, а, по-друге, зафіксувати цей важливо досвід.

10:01:18 01.02.2023

Суми єдиного податку для ФОП у 2023 році

  Турківська ДПІ інформує, що суми єдиного податку для 1 та 2 групи фізичних осіб-підприємців прив’язані до прожиткового мінімуму та мінімальної зарплати. Відповідно у 2023 році сума єдиного податку щомісяця становитиме:

14:10:23 31.01.2023

Термін подання одноразових (спеціальних) добровільних декларацій подовжено до 01.03.2023

    Турківська  ДПІ нагадує, що Законом України від 15 серпня 2022 №2516-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпечення національної безпеки України» внесено зміни до Податкового кодексу України щодо продовження кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування до 1 березня 2023 року. Декларуванню підлягають активи, розміщені на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 1 січня 2021 року.

14:09:51 31.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень