A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

У Турківській ДПІ платники отримують роз’яснення щодо сплати податків в умовах воєнного стану

    Днями начальниця Турківської ДПІ Марія Павлович провела зустріч з представниками бізнесу з питань сплати податків в умовах воєнного стану. Насамперед податківець провела роз’яснювальну роботу серед присутніх щодо погашення податкового боргу по податку на землю та податку на нерухоме майно.

10:00:51 30.06.2022

Сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» щодо питання застосування РРО та ПРРО

    У Турківській ДПІ проведено сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» на тему: «Застосування РРО та ПРРО».  На питання платників відповідав фахівець ДПІ Максим Курус. Наводимо деякі запитання та відповіді на них Питання: Чи потрібно суб’єкту господарювання виконувати додаткові налаштування в ПРРО, який встановлений на комп’ютер (планшет, телефон тощо) у разі здійснення розрахункових операції із застосуванням електронних платіжних засобів?

09:56:28 30.06.2022

Інформація щодо основних питань завершення 2021-2022 навчального року для дітей з тимчасово окупованих територій, територій, де ведуться активні бойові дії, та з числа ВПО

Керуючись статтею 22 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» та з метою підвищення правової обізнаності населення, подає інформацію щодо основних питань завершення 2021-2022 навчального року для дітей з тимчасово окупованих територій, територій, де ведуться активні бойові дії, та з числа ВПО (додається).

16:49:45 29.06.2022

Щорічна доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за 2021 рік

Відповідно до частини першої статті 18 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» щороку Уповноважений представляє Верховній Раді України щорічну доповідь про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні органами державної влади, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та їх посадовими і службовими особами, які порушували своїми діями (бездіяльністю) права і свободи людини і громадянина, та про виявлені недоліки в законодавстві щодо захисту прав і свобод людини і громадянина.

16:45:30 29.06.2022

Робота є! Для наближення перемоги треба працювати!

У час війни пасивне спостерігання за подіями на фронті рівнозначне бездіяльності. Наша країна потребує робочих рук для відновлення інфраструктури, відбудови пошкоджених споруд, зведення нового житла для тих, хто його втратив. Праця кожного українця – це додаткові надходження до бюджету, допомога воїнам на передовій, ліки для поранених, інвестиція в майбутнє наших дітей.

15:46:40 29.06.2022

Роботу для інженерів-енергетиків, електромонтерів та водіїв пропонує «Львівобленерго»

Львівські енергетики запрошують приєднатись до свого колективу. Це шанс для усіх, зокрема для внутрішньо переміщених людей, отримати місце праці у надійного роботодавця зі стабільною виплатою зарплати, а також продовжити чи розпочати свою кар’єру в енергетиці.

15:03:39 29.06.2022

Українські захисники отримують в соцмережах масові розсилки погроз від ворога

Спецслужби рф здійснюють залякування українських військовослужбовців шляхом надсилання на особисті телефони письмових повідомлень з погрозами. Про це повідомили у 24 ОМБр імені короля Данила. Маючи окремі персональні дані про осіб, котрі проходять військову службу в підрозділах ЗС України (раніше проходили службу), спецслужби рф надсилають погрози, у яких лунають заклики зрадити присязі на вірність українському народові, скласти зброю, здаватися в полон або перейти на бік ворога.

13:00:53 23.06.2022

Про фінансову допомогу ветеранам та членам їх сімей

Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1175 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 р. № 605) одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності (далі – ветерани), членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України (далі – члени сімей ветеранів), зокрема, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.

10:35:31 23.06.2022

Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам – важливий інструмент контролю вчасності фінансування матеріального забезпечення

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області нагадує страхувальникам, що після отримання коштів від Старосамбірського відділення потрібно здійснити виплату матеріального забезпечення застрахованим особам у встановлені терміни та надіслати до відділення ПОВІДОМЛЕННЯ встановленої форми про проведення виплат. ПОВІДОМЛЕННЯ може бути надіслано листом із повідомленням, в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису, надано страхувальником безпосередньо до відділення (Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затверджений постановою правління Фонду від 19.07.2018 № 12).

16:11:48 22.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень