Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Мінсоцполітики розпочало пілотний проект «Працюй вільно» для допомоги у працевлаштуванні людей з інвалідністю

«Повноцінне працевлаштування людей з інвалідністю на гідно оплачувані робочі місця є одним з головних наших завдань», – заявила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації нового пілотного проекту «Працюй вільно», покликаного полегшити працевлаштування людям з інвалідністю.

11:42:31 22.06.2021

Щодо інформування населення

Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies надсилає результати дослідження щодо проблеми працевлаштування людей інвалідністю, проведеного в рамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проекту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність».

08:58:22 18.06.2021

РРО та/або ПРРО: застосування платниками єдиного податку ІІ-IV груп

Турківська ДПІ нагадує платникам єдиного податку ІІ-IV груп про норми Податкового кодексу України в частині обов’язку застосування РРО або ПРРО. Зокрема при здійсненні торгівлі через мережу Інтернет. Така категорія платників, при реалізації товарів, в тому числі через мережу Інтернет у разі відправлення товарів поштою за умови післяплати із використанням послуги «накладений платіж», не застосовує РРО та/або ПРРО лише за умови, що обсяг доходу протягом календарного року не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року.

11:34:22 17.06.2021

Щодо реєстрації ПРРО

Турківська ДПІ нагадує платникам про порядок використання програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО).

11:30:56 17.06.2021

Хто може звернутися, щоб отримати податкову знижку на навчання дитини

Турківська ДПІ звертає увагу, що подати декларацію з метою отримання податкової знижки мають право громадяни, які понесли витрати на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім'ї першого ступеня споріднення.

11:26:25 17.06.2021

Інша особа не має права сплатити грошове зобов’язання по єдиному внеску за інших осіб

Турківська ДПІ повідомляє, що порядок нарахування, обчислення і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) визначається Законом України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464), в частині адміністрування – Податковим кодексом України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями, та прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.

11:25:22 17.06.2021

Турківська ДПІ - на зв’язку з платниками

Нещодавно у Турківській ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему: «Подання звітності в електронному вигляді» за участі начальника ДПІ Марії Павлович. Пропонуємо до уваги відповіді на найбільш актуальні питання, з якими платники звертались на «Гарячу лінію». Питання: Які переваги подання звітності через «Електронний кабінет платника податків»?

11:23:51 17.06.2021

Порядок отримання довідки про відсутність податкових зобов’язань для виїзду за кордон на постійне місце проживання

Турківська ДПІ нагадує, що платники податку – резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати до податкової служби декларацію про майновий стан і доходи не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.

11:23:08 17.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень