A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Про розміщення інформаційних матеріалів стосовно відзначення Дня захисників і захисниць України та 80-річчя УПА

Міністерство освіти і науки до Дня захисників і захисниць України та 80-річчя Української повстанської армії надсилає для використання у роботі та розміщення на офіційних сайтах інформаційні матеріали та презентацію «Голоси боротьби», присвячені визвольній боротьбі Українського народу, повстанцям та учасницям визвольного руху, які виборювали державність і незалежність, розроблених Український інститутом національної пам’яті.

13:59:30 27.10.2022

Що робити, якщо мережа вашого оператора недоступна та як додзвонитися до екстрених служб: роз'яснення

Щоденно оператори мобільного зв’язку роблять все можливе, щоб забезпечити послугами зв’язку населення Львівської області. Але через масовані рекетні обстріли по Україні можуть виникати проблеми з мобільним зв‘язком. Як вдається підтримувати роботу мережі під час відключення електроживлення:

11:42:58 27.10.2022

Щодо впровадження Державного аграрного реєстру

В додаток до листа Львівської обласної військової адміністрації від 29.09.2022 № 5/28-9226/0/2-22-17.3.1 щодо впровадження Державного аграрного реєстру, надання інформації про відповідальних осіб у відповідних структурах за реєстрацію в Державному аграрному реєстрі (далі - ДАР) та надання практичної допомоги сільському населенню та агровиробникам у реєстрації в системі та поданні заявок на участь у програмах департамент агропромислового розвитку повідомляє наступне. Згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Уряду від 16.08.2022 № 918 (https://cutt.ly/VNrSmlm), після перевірки заявок та відомостей про отримувача та затвердження Мінагрополітики розподілу бюджетних коштів, задля отримання коштів, необхідно підписати договір. Підписання таких договорів відбувається онлайн в ДАР, шляхом накладення електронного підпису. Без підписання договору, кошти не будуть перераховані на рахунок, зазначений в системі ДАР. Перші договори вже почали з’являтися в реєстрі.

15:10:22 24.10.2022

Як скасувати реєстрацію ПРРО?

    Турківська ДПІ повідомляє, що скасування реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F1316604) з позначкою «Скасування реєстрації», яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків засобами Електронного кабінету чи засобами телекомунікацій, або на підставі Повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 2-ПРРО (ідентифікатор форми J/F1316701) з позначками «несправність» або «крадіжка пристрою чи компрометація ключа» шляхом виключення його з реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій та закриття фіскального номера, який не підлягає використанню надалі. В окремих випадках реєстрація ПРРО скасовується автоматично фіскальним сервером.

10:35:37 24.10.2022

Турківські податківці роз’яснюють новації податкового законодавства

      Начальниця Турківської ДПІ Марія Павлович провела чергову зустріч з платниками щодо роз’яснення новацій застосування податкового законодавства. Марія Павлович ознайомила відвідувачів з електронними сервісами ДПС, які дають можливість спілкуватися з податковою службою онлайн. Податківець зазначила, що за допомогою сервісу «Електронний кабінет податків» суб’єкти господарювання та громадяни можуть подавати звітність, отримувати довідки та іншу необхідну для платника податків інформацію щодо сплати земельного податку та податку на нерухоме майно.

10:27:06 24.10.2022

Податкова амністія: в яких випадках декларант має право подати нову звітну одноразову (спеціальну) добровільну декларацію

    Турківська ДПІ повідомляє, що відповідно до п.п. 6.3 п. 6 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ)  у період проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування відповідно до підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ декларант має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, виключно шляхом подання нової Декларації у порядку, визначеному підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України. При цьому, попередньо подана Декларація, інформація з якої уточнюється, вважається анульованою. Після завершення періоду проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування платник податків має право подати уточнюючий розрахунок до раніше поданої Декларації виключно у випадках, передбачених підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ.

10:25:37 24.10.2022

Направлення запиту декларанту одноразової (спеціальної) добровільної декларації контролюючим органом щодо надання ним пояснень та підтверджуючих документів

    Турківська ДПІ нагадує, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) – це декларація, в якій відображаються, зокрема, відомості про декларанта, достатні для його ідентифікації (прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків або у визначених ПКУ випадках – серія (за наявності) та номер паспорта громадянина   України). Крім того, формою Декларації передбачено зазначення декларантом своєї податкової адреси (місця проживання).

10:23:49 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень