Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Закон України № 1914-ІХ: погашення податкового боргу

    Турківська ДПІ повідомляє, що положеннями Закону України від 30 листопада 2021 року №1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» внесено зміни, зокрема, до пункту 95.5 статті 95 Податкового кодексу України. Відповідно до цих змін керівник (його заступник або уповноважена особа) контролюючого органу зможе приймати рішення про стягнення коштів в рахунок погашення податкового боргу платника податків без обмеження по сумі такого боргу. Основною умовою для застосування позасудової процедури стягнення є виникнення податкового боргу в результаті несплати платником податків самостійно задекларованих грошових (податкових) зобов’язань, які є узгодженими, не підлягають оскарженню та повинні бути самостійно сплаченими платником або погашеними за допомогою органу стягнення.

09:38:32 10.02.2023

Щодо збору коштів на закупівлю пересувних банних комплексів для військових

Львівська обласна військова адміністрація спільно із благодійним фондом «Razom For Ukraine» та командуванням Сил територіальної оборони розпочали збір коштів на закупівлю пересувних банних комплексів для захисників та захисниць України. Проект полягає у створенні сучасних легкомобільних банних комплексів для військових, які перебуваючи на передовій матимуть змогу прийняти теплий душ та випрати речі. Такі банне-пральні вантажні причіпи можуть обслужити від 50 до 100 осіб за день. Вартість одного комплексу становить від 20 до 30 тис. дол.

11:27:32 09.02.2023

До Вашої уваги – важлива інформація щодо постачання імпортованої електроенергії

Окремі постачальники вводять в оману український бізнес, пропонуючи безперебійне постачання імпортованої електроенергії будь-яким категоріям юридичних споживачів. Ця інформація не відповідає дійсності.

10:26:28 09.02.2023

Щодо проведення опитування

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України в рамках реалізації проєкту зі створення Школи сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок, проводить опитування для виявлення ветеранів, зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств та проходження ними відповідного навчального курсу.

10:56:19 08.02.2023

ПОРАДИ ЯК ЗБЕРЕГТИ  ПРОДУКТИ В ХОЛОДИЛЬНОМУ ОБЛАДНАННІ ПРИ АВАРІЙНИХ ВІДКЛЮЧЕННЯХ СВІТЛА ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Через часті обстріли російськими окупантами об'єктів енергетичної інфраструктури, перебої зі світлом на невизначений час можуть призвести до псування продуктів у холодильнику. Тому важливо розуміти, що робити з продуктами з холодильника, якщо раптово зникне світло.  Варто заздалегідь підготуватись до відключення електроенергії. Для цього дотримуйтеся наступних порад, які допоможуть зберегти вашу їжу безпечною до вживання.

13:39:39 07.02.2023

Пропонуємо пройти опитування

Шановні краяни, з 24 лютого 2022 року обласна військова адміністрація докладає максимум зусиль, щоб наблизити перемогу України. До основних напрямів діяльності додалися нові виклики, які потребували оперативного реагування та координації. Щоб визначити ефективність пророблених завдань та в подальшому напрацювати механізм їх покращення, просимо пройти опитування за посиланням: https://forms.gle/uKUaFepHrcRSFjba8, яке буде активне впродовж місяця, до 2 березня включно. Пропонуємо оцінити діяльність обласної військової адміністрації від лютого 2022 року. Це стосується роботи у військовій, соціальній, культурній сферах, а також цивільного захисту, економіки та бізнесу. Разом з тим респонденти зможуть оцінити рівень довіри до обласної військової адміністрації та вказати напрями, які на думку людини, повинні бути ключовими у її діяльності.

10:13:31 07.02.2023

Команда ГО «Вектор прав людини» у 2022 році запустила «Лінія психологічної та правової допомоги від ГО «Вектор прав людини» як реакцію на наслідки повномасштабного вторгнення РФ на територію України

Вже минув майже рік з моменту повномасштабного вторгнення РФ і люди в Україні та поза її межами зробили стільки неймовірного для допомоги одне одному, що, по-перше, це точно додає віри і сил для Перемоги України, а, по-друге, зафіксувати цей важливо досвід.

10:01:18 01.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень