A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Актуальні вакансії: кого шукають працедавці Львівщини?

На «Єдиному порталі вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua/), що був створений спільними зусиллями Мінекономіки, Державної служби зайнятості та провідними сайтами з пошуку роботи, налічується понад 231 тисяча вільних робочих місць і вакантних посад. Із них 8 тисяч вакансій задекларували працедавці Львівщини.

11:50:15 12.03.2024

Тренінг “Ефективна комунікація – ефективна допомога"

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України інформує, що Громадська організація «Громадський холдинг «Група Впливу» з огляду на регулярні зміни законодавства в сфері прав внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) та необхідність вчасної та якісної комунікації, планує провести онлайн-тренінг для представників/ць місцевого самоврядування та військових адміністрацій, які відповідають за підготовку та поширення інформації для ВПО та запрошує зацікавлених осіб на навчання.

10:43:54 29.02.2024

В рамках програми «єРобота» продовжується грантова підтримка на створення і розвиток садівництва, ягідництва і виноградарства та тепличного господарства

Інформуємо, що у 2024 році в рамках програми «єРобота» продовжується грантова підтримка на створення і розвиток садівництва, ягідництва і виноградарства та тепличного господарства. Оскільки для отримання грантів передбачено розробку проектів, надсилаємо для інформування зацікавлених аграріїв пропозиції «Національної компанії «Укрбізнеспроект», яка займається розробкою проектів до вищезазначених грантових програм.

10:40:28 29.02.2024

Щодо онлайн-опитування роботодавців

Опитування роботодавців проводиться з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках, задля проведення аналізу впливу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на ринок праці. Отримані відповіді дозволять проаналізувати стан підприємств, перспективи галузевого розвитку, затребуваність навичок за професіями, перспективні потреби у професіях та навичках, оцінити можливості та існуючі бар’єри на ринку праці. Опитування знаходиться за посиланням https://forms.gle/4w9eYEtMTPRQZdD88

10:37:47 29.02.2024

«єРобота»: урядовим проєктом охоплено майже 2100 бізнесів

Підрозділи Львівської обласної служби зайнятості продовжують реалізацію і супровід урядової ініціативи «єРобота», у рамках якої діють дві програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів та їх подружжя». Їхня мета – фінансово підтримати тих, хто прагне започаткувати бізнес або готовий його розширювати та створювати нові робочі місця.

14:45:36 28.02.2024

Щодо онлайн-опитування

Міністерство економіки України у партнерстві із Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств. Опитування роботодавців проводиться з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках, задля проведення аналізу впливу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на ринок праці.

16:01:53 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень