Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Грант для студентів та абітурієнтів Самбірськоо району Львівської області (соціальна програма Scholarship)

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.

10:24:42 07.05.2024

Щодо безоплатної правничої допомоги

У серпні 2023 року внесено зміни до Закону України «Про безоплатну правничу допомогу». Внаслідок цього відбулися зміни у назві та логотипі системи надання безоплатної правничої допомоги (попередня назва – система надання безоплатної правової допомоги).

11:55:26 02.05.2024

Податківці провели «гарячу лінію» для підприємців та громадян Турківщини

Фахівці Турківської ДПІ провели сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань застосування РРО чи ПРРО платниками податку та декларування доходів громадян. На запитання платників податків відповідала начальник Турківської ДПІ Марія Павлович. Платники податків цікавилися такими питаннями: яка послідовність дій має бути здійснена для реєстрації ПРРО, як пов’язуються між собою ПРРО, господарські одиниці та касири, яким чином покупець зможе перевірити розрахунковий документ - чек, виданий ПРРО, що працює в режимі оффлайн, які мають бути дії суб’єкта господарювання при відключенні світла в господарській одиниці.

10:42:30 26.04.2024

Деклараційна кампанія 2024: податкову декларацію можна подати в особистому електронному кабінеті платника податків

Турківська ДПІ інформує, що в електронній формі податкову декларацію можна подати на сайті Державної податкової служби України в особистому електронному кабінеті платника податків. 

10:40:16 26.04.2024

5 кроків для сплати податків через Електронний кабінет

    Турківська ДПІ інформує, що платник податків, зокрема, і фізична особа, в особистому кабінеті може сплатити податок, скориставшись однією із запропонованих платіжних систем.  Для сплати через Електронний кабінет у меню «Стан розрахунків з бюджетом» платник може обрати податок (платіж), сканувати QR-код, підтвердити операцію або - обрати одну із платіжних систем, вказати реквізити платіжної карти, підтвердити операцію. 

10:37:05 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень