A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Про податкову знижку за витратами на оренду житла для внутрішньо переміщеної особи

Турківська ДПІ нагадує, що фізичні особи – платники податку на доходи фізичних осіб (далі – податок) мають можливість за 2022 рік скористатись податковою знижкою. Податкова декларація про майновий стан і доходи такими платниками подається по 31 грудня 2023 року.

09:42:34 02.11.2023

Визначення загального МПЗ фізичним особам, які не зареєстровані як ФОПи, здійснюється контролюючими органами

Турківська ДПІ нагадує, що Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» для платників податків – фізичних осіб, у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь, вводиться поняття мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).

09:39:05 02.11.2023

Податкова декларація про майновий стан і доходи: відображення доходів, нарахованих (виплачених, наданих) спеціалісту резидента Дія Сіті

Турківська ДПІ повідомляє, що відповідно до п. 2 розділу III Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859, із змінами, у розділі II декларації про майновий стан і доходи «Доходи, які включаються до загального річного оподатковуваного доходу», зокрема у рядку 10.3 вказуються суми доходів, нарахованих (виплачених, наданих) спеціалісту резидента Дія Сіті у вигляді заробітної плати чи винагороди, що нараховується (виплачується, надається) платнику податку у зв’язку з трудовими відносинами чи у зв’язку з виконанням гіг-контракту.

09:37:18 02.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень