A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Щодо міжнародної науково-практичної конференції:«Забезпечення безпеки дорожнього руху: глобальні та локальні рішення»

17 листопада 2023 року, напередодні Всесвітнього дня пам’яті жертв дорожньо-транспортних пригод, відбудеться міжнародна науково-практична конференція «Забезпечення безпеки дорожнього руху: глобальні та локальні рішення».

08:51:25 18.09.2023

Продовжується проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці»

У межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021–2026 роки МКІП, Секретаріат Кабінету Міністрів України, Мінінфраструктури та Нацсоцслужба спільно з ІСАР “Єднання”, Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».

17:30:43 13.09.2023

Чим відрізняються трудовий та цивільно-правовий договори

  Трудовий договір – це угода між найманим працівником і роботодавцем. Останнім може бути компанія, ФОП і навіть фізична особа, яка наймає, наприклад, водія або няню. За трудовим договором ви зобов’язуєтеся виконувати роботу, зазначену в договорі, а роботодавець – виплачувати за це заробітну плату й забезпечувати гідні й безпечні умови праці, передбачені законодавством про працю. Вам мають надати робоче місце, обладнання, засоби індивідуального захисту тощо.

13:39:48 13.09.2023

Задекларована праця - трудові права і соціальні гарантії для найманих працівників

    Турківська ДПІ інформує, що працювати за трудовим договором – вигідно! Трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні. Вам допоможуть у разі нещасного випадку на роботі, дадуть пільги, якщо у вас є малолітні діти. Всього цього позбавлені незадекларовані працівники.

13:37:52 13.09.2023

«Робота для ВПО: ти потрібен!»: на Львівщині стартувала всеукраїнська інформаційна кампанія

У вересні цього року з ініціативи Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, підтримки Державного центру зайнятості і Львівської обласної військової адміністрації стартувала всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен», до якої долучилися фахівці Львівської обласної служби зайнятості. Її мета – посилити комунікацію між усіма інституціями, які опікуються проблемами життєдіяльності внутрішньо переміщених осіб, сприяти ефективній інтеграції переселенців у суспільне життя громад, мотивувати їх до трудової діяльності, а також поширити серед громадськості інформацію про державні програми, що спрямовані на підвищення рівня зайнятості ВПО.

16:07:27 12.09.2023

Роботою забезпечено понад 1600 переселенців  

З часу повномасштабного вторгнення російських військ на територію України за допомогою у працевлаштуванні до Львівської обласної служби зайнятості звернулося 5992 внутрішньо переміщених українців, з котрих 4283 були визнані безробітними (цього року зареєстровано 960 безробітних з числа ВПО). Більшість прибулих із Донецької, Харківської,  Херсонської, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської областей.

10:50:59 12.09.2023

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує вас взяти участь в ОНЛАЙН iнформаційній сесії

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує вас взяти участь в ОНЛАЙН iнформаційній сесії на тему: «Налагодження взаємодії між ОМС та волонтерськими об’єднаннями у громаді: інструменти та практики».

09:29:38 12.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень