Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Застосунок «Моя податкова»

Самбірська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області повідомляє, що отримати відомості про доходи можна в мобільному додатку «Моя податкова».  

14:16:18 24.10.2023

Асоціація міст України проводить опитування

Асоціація міст України проводить опитування представників міських, селищних, сільських рад –членів АМУ в рамках проєкту «Транскордонне співробітництво між Україною та Словаччиною-CBC4US».

10:43:51 24.10.2023

Розроблено Типову загальну короткострокову програму підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за темою «Молодіжна політика, заснована на підходах участі»

Міністерством молоді та спорту України у партнерстві з проектом Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ», Національним агентством України з питань державної служби, Українською Асоціацією Молодіжних Рад, Всеукраїнським молодіжним центром та залученням експертного представництва USAID DOBRE, органів місцевого самоврядування, закладів вищої освіти, молодіжних центрів, молодіжних рад та громадських організацій розроблено Типову загальну короткострокову програму підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за темою «Молодіжна політика, заснована на підходах участі» (далі – Програма).

16:06:20 20.10.2023

Тренінговий Центр Наталії Сабліної разом з ГО «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів»  продовжує надалі свою роботу та  запрошує на навчальні онлайн-курси з підвищення кваліфікації

Тренінговий Центр Наталії Сабліної разом з ГО «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів»  продовжує надалі свою роботу та  запрошує на навчальні онлайн-курси з підвищення кваліфікації.

15:28:06 20.10.2023

Відкриття експозиції «ПРИДИВИСЬ» до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня

18 жовтня, у Європейський день боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ» із метою запобігання торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. Кампанія впроваджується спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій із протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції.

14:10:37 18.10.2023

На Львівщині понад 1100 осіб отримали ваучер на навчання

Станом на 17 жовтня цього року на Львівщині 1117 осіб отримали ваучер на навчання для підтримання рівня конкурентоспроможності на ринку праці. Серед спеціальностей, за якими вони вирішили підвищити професійну компетенцію, домінували «психологія», «середня освіта (за спеціалізаціями)», «соціальна робота» та «медсестринство». У розрізі робітничих професій найбільшим попитом користувалися курси кухарів, верстатників деревообробних верстатів і водіїв навантажувача.

10:06:09 18.10.2023

Про можливості роботи ПРРО в режимі офлайн у випадку відсутності зв’язку ПРРО з фіскальним сервером ДПС

   Турківська ДПІ інформує, що Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон) передбачено можливість роботи ПРРО в режимі офлайн у випадку відсутності зв’язку ПРРО з фіскальним сервером ДПС. Порядок застосування ПРРО в режимі офлайн встановлено розділом V Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 07.07.2020 за № 635/34918 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» (далі – Порядок № 317).

10:08:13 17.10.2023

Проценти, нараховані банком, оподатковуються

  Турківська ДПІ інформує, що доходи у вигляді процентів оподатковуються відповідно до норм  Податкового кодексу. Податковим агентом платника податку під час нарахування на його користь доходів у вигляді процентів є особа, яка здійснює таке нарахування.

10:07:20 17.10.2023

Засідання «круглого столу» в Турківській ДПІ

  Днями начальник Турківської ДПІ Марія Павлович провела засідання «круглого столу» з платниками податків. Проінформувала про основні норми Закон України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

10:04:05 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень